Mijn verhaal

Mijn naam is Melissa Virginia Pach eigenaresse van MEVI Personal training. Ik ben 27 jaar oud en woon in Alkmaar. Sport, voeding en met mensen werken is mijn grootste passie. Ze zeggen wel als je van je werk houd hoef je nooit meer te werken.

Vanwege mijn geschiedenis ben ik in staat om goed mensen te begeleiden die met emotionele eetbuien en privé omstandigheden zitten.

Van mij 19e tot m’n 23e heb ik namelijk een depressieve fase meegemaakt. Om mij beter te voelen ging ik onbewust steeds meer eten. Ik was binnen één jaar meer dan 20kg aangekomen. Ik merkte dat dit niet de juiste oplossing was dus ik ben opzoek gegaan naar hulp. Dit kreeg ik van psychologen, diëtiste, haptonomen en met name zelf de focus te leggen op sporten. Dat laatste heeft ertoe geleid dat ik zowel fysiek als mentaal uit m’n depressie ben gekomen.

Tijdens mijn depressie ben ik naar Oostenrijk gegaan en daar heb ik een cursus tot skilerares gevolgd. In totaal heb ik vier winterseizoenen lesgegeven. De combinatie tussen lesgeven en sporten maakt mij erg gelukkig. Om deze reden heb ik besloten om Personal Trainer te worden.

Hiervoor heb ik verschillende cursussen gevolgd en sinds 2019 ben ik officieel voor mijzelf begonnen met een eigen private gym.

Mijn droom is uitgekomen en elke dag opnieuw stap ik vol enthousiasme uit bed om mijn klanten te verwelkomen. Elke dag is anders en elk persoon heeft zijn verhaal. Dat maakt mijn werk afwisselend en zeer interessant. Iedereen gaat met een blij gezicht en een voldaan gevoel naar huis. Ik word heel blij en krijg energie van mijn klanten en zij van mij. Ik ben als trainer een echte aanpakker met als bijnaam Strijder, maar ook een goede luisteraar. Wij gaan samen voor RESULTAAT en maken de beste versie van jou!

Good things come those who work their asses off and never give up.

The only way to do great work
is to love what you do.

0
    0
    UW WINKELMAND

    Wil je een proefles?

    Vul hiernaast je gegevens in en dan nemen ik zo snel mogelijk contact met je op.