Melissa
Virginia

Mijn verhaal

Mijn naam is Melissa Virginia Pach eigenaresse van MEVI Personal training. Ik ben 29 jaar oud en woon in Alkmaar. Sport, voeding en met mensen werken is mijn grootste passie. Ze zeggen wel als je van je werk houd hoef je nooit meer te werken.

Vanwege mijn geschiedenis ben ik in staat om goed mensen te begeleiden die met emotionele eetbuien en privé omstandigheden zitten.

Van mij 19e tot m’n 23e heb ik namelijk een depressieve fase meegemaakt. Om mij beter te voelen ging ik onbewust steeds meer eten. Ik was binnen één jaar meer dan 20kg aangekomen. Ik merkte dat dit niet de juiste oplossing was dus ik ben opzoek gegaan naar hulp. Dit kreeg ik van psychologen, diëtiste, haptonomen en met name zelf de focus te leggen op sporten. Dat laatste heeft ertoe geleid dat ik zowel fysiek als mentaal uit m’n depressie ben gekomen.

Tijdens mijn depressie ben ik naar Oostenrijk gegaan en daar heb ik een cursus tot skilerares gevolgd. In totaal heb ik vier winterseizoenen lesgegeven. De combinatie tussen lesgeven en sporten maakt mij erg gelukkig. Om deze reden heb ik besloten om Personal Trainer te worden.

Hiervoor heb ik verschillende cursussen gevolgd en sinds 2019 ben ik officieel voor mijzelf begonnen met een eigen private gym.

Mijn droom is uitgekomen en elke dag opnieuw stap ik vol enthousiasme uit bed om mijn klanten te verwelkomen. Elke dag is anders en elk persoon heeft zijn verhaal. Dat maakt mijn werk afwisselend en zeer interessant. Iedereen gaat met een blij gezicht en een voldaan gevoel naar huis. Ik word heel blij en krijg energie van mijn klanten en zij van mij. Ik ben als trainer een echte aanpakker met als bijnaam Strijder, maar ook een goede luisteraar. Wij gaan samen voor RESULTAAT en maken de beste versie van jou!

Good things come those who work their asses off and never give up.

Josemir Poulino

Josemir Poulino (@josemirpoulino) weet iedereen (beginner of gevorderde) aan het boksen te krijgen! Boksen maakt niet alleen fysiek fit maar maakt je ook mentaal sterk 💪🏼

Poulino heeft jarenlange ervaring en is na 100 boks partijen als amateur over gegaan op professioneel boksen. Hiermee heeft hij onder andere de Nederlandse en Benelux titel behaald. 🏆

Met zijn wereldwijde ervaring weet Poulino je alle facetten van het boksen bij te brengen. Boksen, een eeuwen oude sport en tot de dag van vandaag razend populair. Niet alleen vanwege de aandacht op professioneel niveau, maar eveneens omdat het bekend staat als één van de beste / meest effectieve manieren om fit te worden en te blijven.

Bij MEVI zal Poulino onder andere Personal Boks Training, Fight Experience en Boks Bootcamp geven!

Ga jij samen met Poulino deze uitdaging aan?! Meld je aan voor een gratis intake gesprek.

Robin Vlaanderen

Met meer dan 15 jaar ervaring als trainer en fitness auteur ben ik expert op het gebied van training, voeding en lifestyle. Mijn begeleiding is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken, feiten en eigen bevindingen. Mijn specialisatie is lichaamstransformatie en ik begeleid iedereen met maar 1 duidelijk doel voor ogen; het hoogst haalbare resultaat.

Vanaf 7 November kunnen klanten bij Robin terecht voor Personal Training of Duo Training. Wij gaan voor 100% resultaat. Wij willen jullie graag ontvangen/begeleiden in een van de meest unieke Private Boutique Gym locatie’s in Noord Holland.

Boek nu alvast je plek bij Robin

The only way to do great work
is to love what you do.

0
    0
    UW WINKELMAND

    Wil je een proefles?

    Vul hiernaast je gegevens in en dan nemen ik zo snel mogelijk contact met je op.